Donatie aan Trees for All

Afgelopen zomer werd de eerste Nationale Klimbosdag georganiseerd door 20 klimlocaties in Nederland. Op deze dag werd niet alleen het klimbos gevierd, er werd ook een bedrag opgehaald om bij te kunnen dragen aan een bosrijkere omgeving. Op donderdag 23 november vond de uitreiking van de cheque aan Trees for All plaats.

 

Op het kantoor in Utrecht werd de cheque overhandigd aan Trees for All. “We zijn enorm blij met het resultaat van deze eerste Nationale Klimbosdag. Naast dat we heel dankbaar zijn voor de samenwerking met de andere klimlocaties, zijn we er altijd trots op dat we gebruik mogen maken van de prachtige natuur. Met deze donatie kunnen we iets extra’s terug doen voor de bossen”, aldus Simone Dijkhuis van Klimbos Nederland.

Met de donatie die is opgehaald kunnen meer dan 200 bomen gepland worden. “De Nationale Klimbosdag is een mooi initiatief dat er niet alleen voor zorgt dat mensen het bos ingaan om te bewegen, maar ook bijgedragen heeft aan meer bomen wereldwijd”, aldus Joly Bogers van Trees for All.

Ook in 2024 hopen we weer een mooie donatie te kunnen ophalen. De Nationale Klimbosdag wordt namelijk nogmaals georganiseerd, ditmaal in het voorjaar.